Några av NoExcuses klienter och rereferenser

Peter har under sina 4 mån med mig halverat sin fettprocent från 30,6% till 15,4% och samtidigt ökat i muskelmassa. Han är idag 10 kg lättare och har tappat 20 cm i midjan.

Han är idag 10 kg lättare och har tappat 20 cm i midjan.


Lars tappade 15 kilon under sin tid med mig och halverade sin fettprocent från 30,7% fett till 15,2% fett

Lars tappade 15 kilon under sin tid med mig och halverade sin fettprocent från 30,7% fett till 15,2% fett

Anna tappade 22,4 kilon och 25 cm i midjan under sina månader med mig

Pernilla halverade sin fettprocent från 31,9% till 17,2% på endast 10 veckor

Therese tappade 20 kilo och 25 cm i midjan. Hon minskade sin fettprocent från 38,8% till 23,2%.

Marcus ökade 5 kilo i vikt och gick från 17% fett till 11,1% på endast 12 veckor.

Lotten Andersson
No Excuses
February 6, 2015 13:00
5/5 stars
Jag är så tacksam för att jag för några månader sedan äntligen tog modet till mig och kontaktade Lina. Från att i flera ha kämpat med dieter och träning utan resultat till att väldigt lätt arbeta med kroppen, det är helt fantastiskt! På 4 månader med Lina lyckades jag få kroppen jag alltid drömt om och äntligen få tillbaka träningsglädjen. Istället för att kämpa i motstånd och ha träningen som ett måste har Lina fått mig att se glädjen och nyttan med träningen jag inte sett förut - och hon har gett mig verktygen som gör arbetet så mycket mycket lättare.
Hon är verkligen bäst, och man får så mycket mer än det man betalar för!

(Hon har dessutom fått min problemmage som ALDRIG mår bra att fungera felfritt - frågan är vad för magiska krafter hon egentligen har?)
Cathrine Pahl-Ragnesand
No Excuses
January 1, 1970 01:00
5/5 stars
Jag anlitade Lina som en 30-årspresent till mig själv. Det är det bästa jag gjort, jag har inte ångrat det en enda sekund! Lina är för mig inte bara en coach/PT, hon är så fruktansvärt mycket mer! Hon har inte bara hjälpt mig att få min drömkropp (jag är inte klar än men mycket nära) utan hon hjälpte mig också att förstå att jag var på väg in i väggen, att jag höll på att bli utbränd. Tack vare Lina så gick jag aldrig in i väggen utan bröt en ond cirkel i god tid och är nu sjukskriven på 50% istället för 100% i framtiden. Jag älskar att mina scheman är 100% anpassade efter mig, mat jag gillar, träning som passar mitt livspussel och kosttillskott enligt mitt tycke och smak (avskyr proteinpulver). Jag följer även den mentala träningen Lina rekommenderat och det är toppen, det hjälper mig både i dieten och i min stress. Jag hade läst mycket om Lina innan jag anlitade henne, så jag hade höga förväntningar. Hon införlivade dessa och mer. Lina förtjänar alla lovord som finns!
Peter Örtlund
No Excuses
February 4, 2015 04:30
5/5 stars
Att anlita Lina är något av det bästa jag gjort i mitt liv. Under hösten har Lina varit med mig på en resa jag inte trodde var möjlig. Nu, fyra månader senare känner jag mig på topp både fysiskt och psykiskt. Utan Linas coachning och mentala stöd hade jag inte kunna ta träningen till den nivån jag behövde för att nå mina mål och lyckas göra de förändringar på djupet som behövs för att genomföra en hållbar livsstilsförändring. Love!
Therese Stenberg
No Excuses
February 17, 2015 22:00
5/5 stars
När jag kom till Lina visste jag inte vad jag skulle förvänta mig, men jag kände mig mogen för att äntligen förändra mitt liv. När jag först vägde in mig, vägde jag hela 83 kg, det mesta jag har gjort i hela mitt liv. Då kändes det inte så bra, ja kollade på mig i spegeln och det var inte spegelbilden som jag ville se. Då kändes det inte alls bra. När Lina sa att jag skulle gå ner 20 kg inom ett halvår så skrattade jag åt henne och sa att det skulle Aldrig gå! Men Lina har verkligen gett mig de verktyg som behövdes för att jag skulle lyckas! Och nu är jag här, ett halvår senare, 20 kilo lättare med bättre självförtroende än jag någonsin haft. Jag jag fått ett helt nytt liv med nya vanor och nya utmaningar! Som sagt det hade inte gått utan Lina! Så tack för att du har gett mig mitt liv tillbaka Lina, jag kommer att vara evigt tacksam! Kram!
Sofia Fernis
No Excuses
October 18, 2014 22:00
5/5 stars
Det bästa valet jag någonsin gjort. Stod still när det gäller träning och motivation och Lina kom som räddaren i nöden. Efter bara 7 veckor nådde jag resultat jag aldrig kunnat drömma om, och min resa bara fortsätter efter de. Jag är så tacksam för all hjälp jag fått. Jag förändrades inte bara utåt utan även på insidan, jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Är starkare både utåt och på insidan.
Christina Zens
No Excuses
November 12, 2015 13:00
5/5 stars
Lina ger dig exakt det du behöver utifrån dina uppsatta mål och förutsättningar. Tillsammans med hennes kunskap om både fysisk och mental hälsa ger hon dig den brutalt ärliga sanningen om vad du behöver göra för att vakna mentalt och skapa en förändring. Dessutom har hon den bästa kombinationen av varmt hjärta och tuffast inställningen till vad du förväntas göra i gymmet. Jag har växt otroligt med hjälp av styrketräning och mentalt fokus. Det har gjort att jag älskar och respekterar mig själv på ett helt nytt sätt. Lina är helt fantastisk och jag tror knappast det går att hitta en bättre PT. Hon är top notch på alla plan. Nu finns det inga ursäkter längre. Tack! Smiley heart
Maya Issa
No Excuses
January 6, 2015 11:30
5/5 stars
Lina jag vill bara säga att du är så BÄST!!! Du är min hjälte! Du är så grym på det du gör och det bästa jag har gjort i mitt liv är att jag började träna med dig. Jag är så lycklig idag! Vill tacka dig så mycket världens bästa PT! Jag tycker att du är en otroligt bra ledare. Du är så grym på att känna av o lyssna in. Tack vare din inspiration har du fått mig att börja träna, trodde jag var ett hopplöst fall men du har verkligen pushat mig till att leverera vecka efter vecka. Vad hade jag vart om jag inte hade hittat dig och hur hade jag mått om jag inte hade börjat tränat och äta rätt. Tack bästa Lina!
Jag har gått ner Massor och byggt Massor med muskler. Tack vare dig PT Lina så känner jag mina muskler idag ???????????? Du är Sveriges Bästa PT!
Tack var din inspiration har du fått mig att börja träna, trodde jag var ett hopplöst fall men du har verkligen pushat mig till att leverera vecka efter vecka. Vad hade jag vart om jag inte hade hittat dig och hur hade jag mått om jag inte hade börjat tränat och äta rätt. Fan vad grym du är. Tack för att du tar mig till en nivå jag aldrig har varit på förut och aldrig skulle ha klarat själv
Cassandra Eliasson
No Excuses
August 29, 2014 17:00
5/5 stars
Lina är en fantastisk människa och PT.
Hon inspirerar och pushar till 100%. Hon ger alltid glädje och är en fantastisk förebild! Hon är otroligt duktig och ger utveckling på alla plan. Hon vet exakt vad hon håller på med och kan ge alla en perfekt balans.
Marlen Björk
No Excuses
August 28, 2014 20:30
5/5 stars
Det är nu ett och halv år sedan första gången jag anlitade Lina som coach, det är ett av mitt livs bästa val och jag är oerhört tacksam för att jag vågade ta det steget och för att hon gav mig chansen. Det är helhetstänket och det totala engagemanget från Linas sida som gör att man som klient garanterat får resultat om man följer instruktionerna och ger sig fan på att komma framåt. Linas kunskap, stöd och fingertoppskänsla för vad man behöver har varit en ovärderlig hjälp på vägen mot ett sundare och mer balanserat liv. Vill du ha hjälp att förbättra din egen livskvalitet, bli stark inifrån och utmana dig själv så våga ta steget, det är värt varenda krona!
Katrin Olausson
No Excuses
May 7, 2014 14:00
5/5 stars
Lina har varit en fantastisk PT och tagit min träning till en helt ny nivå. Min största vinst är att jag lyckats bygga upp en jämn styrka i hela kroppen så att mina ryggproblem jag haft i flera år är som bortblåsta. Utöver det har jag lärt mig SÅ mycket om både kost och träning och min egen kropp, att jag nu (ett år efter att jag anlitade Lina) litar helt på min egen förmåga att sätta ihop kost & träningsplan för att nå mina mål och för att må bra.

Som PT är Lina otrolig på att pusha, inspirera och stötta, och det är alltid lika kul (och jobbigt såklart) att ses. Personligen uppskattar jag dessutom Linas raka, ärliga stil, som i kombination med att hon är väldigt lyhörd och positiv gör att det går väldigt lätt att samarbeta!

Jag unnar verkligen alla den "utbildning" jag fått genom Lina!

Tusen tusen tack!
Mia Längö
No Excuses
November 3, 2015 22:36
5/5 stars
Bästa personliga tränaren i Stockholm! Lina har gjort träningen varierande och rolig. Hon följer upp kontinuerligt i utvecklingen och jag känner att jag kan vända mig till dom när jag har frågor och funderingar. Jag har fått de resultat jag vill ha och slipper bada i vassen i år. Tack!
Christine Brink
No Excuses
May 2, 2014 22:48
5/5 stars
Jag hade Lina under 3 månader online de månaderna för mig resulterad inte i en mängd tappade kilon utan slutade med ett starkare inre och med ett ändrat tänk det har gett mig mycket och hjälpt mig under denna tiden jag varit på egen hand men även några kilon lättare. Jag skulle rekommenderar No Excuses för alla det är en bra investering i dig själv vilket mål du än har. Tror inte jag kommit hit jag är idag om jag aldrig vågat skicka mitt mail till Lina.
Maria Gromova
No Excuses
February 9, 2016 22:30
5/5 stars
Innan jag kom till Lina så hade jag svårt att se tydliga resultat av min träning (trots att jag tränade 3 gånger i veckan under flera års tid). Därför bestämde jag mig för att investera i mig själv - få personliga tips, bättre förståelse kring hur man kan lägga upp sin träning och kost.
Resultaten var, utan att överdriva - helt häpnadsväckande. Jag är så himla glad att jag bestämde mig för träffa Lina - det var verkligen värt det. Och bästa av allt - den kunskapen kommer jag kunna ta med resten av livet .)
En sak att tilläga: I början hade man tusen frågor till Lina och hon svarade alltid så bra och peppade mig när det kändes som jobbigast.
Vad är då resultatet idag? Jo, jag får nu mer av min träning, vilket gör det mycket roligare att träna! Och kanske viktigast av allt, att JAG VET att jag kan alltid kan nå mina mål mha. rätt kost, Linas träningsupplägg och genom att kika på bilderna före och efter - det är riktigt motivationshöjande.
Tack Lina för all din hjälp och feedback. Du är grym och är så himla inspirerande!
Johanna White
No Excuses
August 2, 2015 20:19
5/5 stars
När jag bestämde mig för att kontakta Lina hade jag gjort min research och jag hade höga förväntningar. Jag kan inte säga annat är att Lina är den varmaste jag någonsin mött med ett stort hjärta och hon hade en enorm beslutsamhet att jag skulle ta mig igenom till mina mål. Lina är tuff och lindar inte in något i fluffiga ord utan säger den brutala sanningen men hon står också kvar och stöttar upp mig på vägen när det är som tuffast. Hon låter ingen falla. Det är höga krav men i grunden är det du själv som ställt dem samma dag som du kontaktar en coach/PT, Lina hjälper dig att inte förminska dem. Hon är professionell och noggrann och det finns inga genvägar.
För mig har resan kanske inneburit en större mental resa men det har också varit nyckeln för mig för att orka den fysiska resan. Jag har långt kvar att gå men utan Lina hade jag troligtvis inte börjat. Jag var så slut när jag först träffade Lina att jag inte orkade ge allt i början varför jag också tappade mycket tid i starten men Lina slutade aldrig att pusha mig vilket jag är oerhört tacksam för. Min resa kommer ta lite längre tid pga det men no excuses att ge upp för det. En personligare och mer kärleksfull coach/PT som verkligen ger allt för sina klienter än Lina finns nog inte Smiley heart